1. Osnovna škola Čakovec

Program prometne kulture za najmlađe u srijedu 06.12.2017. obišao je 1. osnovnu školu Čakovec. Najmlađi učenici imali su prilike doživjeti promet izuloge vozača, a osim prometnog poligona za djecu, aktivnostima su se pridružile i druge službe: PU međimurska, Postaja prometne policije Čakovec,  Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec i Dobrovoljno vatrogasno društvo Čakovec.

Polaznici programa dobro su se snašli na simuliranoj prometnici na kojoj su promet regulirala policijska službenica gđa. Melita Sokač. Nakon vožnje mališani su imali priliku naučiti ponešto o prvoj pomoći od GDCK Čakovec, naših već poznatih partnera u provedbi programa. U aktivnostima su sudjelovali  gđa. Alenka Novak, edukator prve pomoći i volonter gdin. Nikola Lukman. gđe.

Dodatno, vatrogasci DVD-a Čakovec: gdin. Branimir Grabar, predsjednik i gdin. Bruno Grabar, tajnik, najmlađima su pokazali vatrogasnu opremu, te ih upozorili na opasnosti od požara. Zahvaljujemo svim službama na ugodnom druženju i sjajnim radionicama za djecu. Nadamo se da smo ih naučili mnogo toga korisnog.

Hvala upravi škole na dobrodošlici i organizaciji, te učiteljicama na strpljenju i koordinaciji!

S I. OŠ Čakovec Jumicar završava provedbu Programa prometne kulture za 2017. godinu. Vidimo se u 2018!