OŠ Tituša Brezovačkog, Zagreb

Nastavljamo s Programom prometne kulture za najmlađe i to u zagrebačkom naselju Špansko! Najmlađi učenici  OŠ Tituša Brezovačkog danas su imali prilike učiti o prometu na potpuno novi način – kao vozači! Učenici su tijekom dana obuke, osim teorijskog predavanja, prošli tri radionice: prometni poligon, prvu pomoć i zaštitu od požara. U tome su nam pomogli Klub mladih GDCK Zagreb i DVD Jarun.

Volonterke Mia Vukmirović i Andrea Rako učenicima su demonstrirale načine na koje i oni mogu pomoći pri ozljedama. Uz puno igre i zabave učenici su mnogo. Zahvaljujemo ekipi Crvenog križa na sudjelovanju!

Sudjelovali su i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jarun. Učenicima su pokazali vatrogasnu opremu i objasnili čime se bave, a djeca su imala priliku saznati kako se zaštititi od požara i što učiniti ako do istoga dođe. Hvala vatrogascima na trudu i uključivanju u edukaciju!

Ovim putem zahvaljujemo upravi škole na toploj dobrodošlici! Posebno pozdravljamo ravnateljicu gđu Mirjanu Torer, gđu psihologinju i učiteljicu gđu Kristinu Ključarić koje su nam pomogle u organizaciji edukacije.

Veliko hvala i svim ostalim učiteljicama na suradnji, a naše mališane pozdravljamo do sljedeće godine!