OŠ Slava Raškaj, Ozalj

U ponedjeljak, 14.05.2018., Program prometne kulture za najmlađe posjetio je OŠ Slava Raškaj Ozalj. Kiša kao da je samo čekala da završimo edukaciju kako bi počela padati. Najmlađi učenici imali su prilike doživjeti promet iz uloge vozača, a osim prometnog poligona za djecu, aktivnostima su se pridružile i druge službe: PU karlovačka, Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj i Dobrovoljno vatrogasno društvo Vrhovac.

Polaznici programa dobro su se snašli na simuliranoj prometnici na kojoj su promet regulirali policijski službenici g. Robert Hrebac i gđa Andrea – Vesna Trdin – Lipšinić.

Nakon vožnje mališani su imali priliku naučiti ponešto o prvoj pomoći od GDCK Ozalj. U aktivnostima su sudjelovali ravnateljica gđa Sanja Valčić i edukatorice gđe Ivana Kos, Gordana Hađor i Marijana Leščanec.

Vatrogasce DVD-a Vrhovac predstavljali su predsjednik g. Nikola Čulig i vatrogasac gđa Nikolina Čulig, koji su najmlađima pokazali vatrogasnu opremu te ih upozorili na opasnosti od požara.

Zahvaljujemo svim službama na ugodnom druženju i sjajnim radionicama za djecu. Nadamo se da smo ih naučili mnogo toga korisnog.

Veliko hvala i Gradu Ozlju na podršci ovom programu te gđi gradonačelnici Gordani Lipšinić koja nas je posjetila na edukaciji i učenicima simbolično podijelila potvrde o uspješnom sudjelovanju.

Hvala i upravi škole na toploj dobrodošlici i organizaciji. Posebice zahvaljujemo ravnateljici gđi Gordani Basar na koordinaciji cijele edukacije te svim učiteljicama razredne nastave.

Do sljedeće godine našim polaznicima šaljemo puno pozdrava!