domaćin: OŠ Augusta Cesarca gost: OŠ Ljudevita Gaja, Krapina

U osnovnoj školi Augusta Cesarca ( Krapina ) danas je održana  edukacija s učenicima drugih razreda o sigurnosti cestovnog prometa „Program prometne kulture za najmlađe“.

Bila je to velika  manifestacija  jer su nam se pridružila i djeca iz susjedne osnovne škole Ljudevita Gaja kao i  mnoge službe: PU Krapinsko zagorska, PP Krapina, Crveni križ Krapina i DVD Krapina. Zahvaljujemo se službama na sudjelovanju. Sve pohvale ekipama koje su pripremile izvrsne preventivne radionice za najmlađe.

Crveni Križ grada Krapine predstavljali su: gđa. Ksenija Jurinjak i gđa. Barbara .

Naši partneri mališanima su već tradicionalno pripremili zanimljivu i korisnu radionicu o prvoj pomoći.

Ovim putem se zahvaljujemo na uloženom trudu i koordinaciji gđi. Ivani Huić ispred Društva crvenog križa KZž.

Osim prve pomoći, održana je i radionica zaštite od požara u izvedbi DVD Krapina. Sudjelovali su vatrogasni časnik gdin. Ivan Zemljić i vatrogasac  gdin. Josip Šimunić . Edukativnim sadržajima iz područja vatrogastva dali su velik doprinos zajedničkoj manifestaciji. Cijenjeni vatrogasci,hvala Vam na  svemu : vatru gasi brata spasi !!!

Na prometnom poligonu pridružili su se prometni policajac gdin. Vinko Pavić i temeljni policajci gospoda: Ivica Smiljanec i Darko Cafuta .

Gospodin Željko Lež iz PU Krapinsko-zagorske je i ovaj put  osobno  nas posjetio i uvjerio se da je sve u najboljem redu. Hvala svim policajcima na izvrsnoj organizaciji i podršci preventivnom programu.

Školska prometna jedinica bila je danas na visini zadatka a to su : Sara,Lana,Antonio i Roko,hvala Vam!!!

Puno prometnih pozdrava šaljemo upravama škola ,prije svega ravnateljici domaćinu gospođi Matildi Juričev Žigman, i ravnateljici OŠ Ljudevita Gaja gđi. Dragici Belošević  kao i  svim učiteljicama!