domaćin: OŠ Belec i gosti: OŠ Mače i OŠ Ante Kovačića, Zlatar

Program prometne kulture za najmlađe danas je posjetio Osnovnu školu  Belec-Krapinsko zagorska županija , na edukaciji su nam se pridružili i drugašići iz  OŠ Mače i OŠ Ante Kovačića – Zlatar.

U realizaciji manifestacije pomogle su nam i partnerske službe: PU krapinsko – zagorska, PP Zlatar Bistrica, DCK Krapinsko-zagorske županije – GDCK Zlatar i DVD Belec. Ovim putem zahvaljujemo svim službama, a posebnu zahvalu upućujemo Krapinsko-zagorskoj županiji , gradu Zlatar  i općini Mače    koji su, uz Nacionalni program sigurnosti u cestovnom prometu RH i Ministarstvo znanosti i obrazovanja ,omogućili provedbu programa za svoje najmlađe stanovnike.

Mali vozači na prometnom poligonu bili su pod nadzorom policijskog službenika iz PP Zlatar Bistrica gospodina Siniša Mikov,koji je pazio  na prekršaje i sigurnost na Jumicar prometnom poligonu. Hvala na strpljenju tijekom prve vožnje naših mališana! Cijela manifestacija održana je i uz podršku iz PU krapinsko-zagorske.

Osim policije, edukaciji su se pridružili i vatrogasci DVD-a Belec. Ekipa je učenicima održala poučnu i zanimljivu radionicu o prevenciji i gašenju požara. Zahvaljujemo vatrogascima: Vrlec Ljudevit ( predsjednik  ) , Škof Zvonko ( zapovjednik ) i   Škof Višnjica ( dopredsjednica )  na  upotpunjavanju edukacije uz pozdrave: Vatru gasi, brata spasi !!!

Uz navedene službe, pridružila nam se već tradicionalno  i ekipa GDCK Zlatar. Na njihovoj radionici učilo se o pružanju prve pomoći i što učiniti u slučaju težih ozljeda i nezgoda. Veliko hvala timu Crvenog križa na sudjelovanju,tim su činili : gđa.Vlatka Porčić, gđa. Marija Soltić, gosp. Avelin Fijačko i Marko Durinek.

Za sjajnu manifestaciju najviše je zaslužna naša  ravnateljica gđa  Nikolina Puklin koja je prvi puta u ulozi domaćina ove preventivne manifestacije i hvala joj na osobnom uloženom trudu.

Svakako bismo željeli  pozdraviti  ravnatelja OŠ Ante Kovačića – Zlatar gospodina Marijana Posarića kao i   ravnatelja OŠ Mače gospodina Vladimira Grudenića.

Zahvaljujemo i učenicima iz školske prometne jedinice: Suzana,Lorena,Kristijan i Filip iz  8 razreda na pomoći najmlađima a posebno cijenjenim učiteljicama i učiteljima na izvrsnoj suradnji i strpljivosti.

Cijenjena gradonačelnica grada Zlatar gđa Jasenka Auguštan-Pentek je i ove godine posjetila i dala osobnu podršku malim vozačima u programu. HVALA GRADONAČELNICE.

Svim učenicima čestitamo na uspješno položenoj edukaciji. Vidimo se sljedeće školske godine s novim generacijama polaznika.

DO TADA, DJECO, OPREZNO U PROMETU !!!