domaćin: OŠ Đurmanec gosti: OŠ Petrovsko, OŠ Gornje Jesenje i OŠ Radoboj

Osnovna škola Đurmanec ( Krapinsko zagorska županija ) danas je bila domaćin „Programa prometne kulture za najmlađe“ i ugostila osnovne škole:

Side Košutić-Radoboj,OŠ Antuna Mihanovića Petrovsko,OŠ Gornje Jesenje

Učenici su prošli obuku o cestovnom prometu, prvoj pomoći i vatrogasnu radionicu.
Kratku školu prve pomoći održali su volonteri i djelatnici  Gradsko društvo Crvenog križa Krapina kojeg su predstavljali gdin. Davor Šimunović, Ksenija Jurinjak, te gđa. Barbara Cvrtila .Vidimo se već na sljedećoj zajedničkoj manifestaciji u Gradu Krapini.

Vrijedni pripadnici DVD-a Đurmanec: Ivan Antolić,Saša Horvat,Jurica Gretić i gospodin Mario Leljak približili su njihovo djelovanje najmlađima ,pokazivali svoju bogatu opremu kao i vatrogasna vozila.

Cijenjeni vatrogasci,hvala Vam na  svemu : vatru gasi brata spasi !!!

Policijski službenici osiguravali su primjenu propisa na Jumicar poligonu,s ponosom su pokazivali svoja policijska vozila.
Zahvaljujemo policijskim službenicima gosp. Željku  Ležu iz PU Krapinsko-zagorske ,Ranogajec Ivici i  gosp.Kristijanu Osredečkom iz PPRP Krapina .

Danas je školska prometna jedinica iz OŠ Đurmanec bila na visini zadatka i hvala im na pomoći i koordinaciji mladih vozača.

Manifestaciju je posjetio i  načelnik općine Đurmanec gospodin Damir Belošević koji je najmlađima  podijelio simbolično potvrde o izvršenom programu i time polaznicima izmamio osmjehe. Ovim putem se  zahvaljujemo na podršci  u programu.

Posebnu zahvalu za gostoprimstvo i pripremu upućujemo ravnatelju osnovne škole  gospodinu Krešimiru Kralju ,pozdrav šaljemo i tetama kuharicama.

Velike pozdrave šaljemo ravnateljicama osnovnih škola i sljedeće godine se vidimo u OŠ Jesenje  a do tada oprezno u prometu!!!