domaćin: OŠ J.Leskovara, Pregrada i gosti: OŠ Krapinske toplice i OŠ Hum na Sutli

Danas je u Gradu Pregradi u Krapinsko – zagorskoj županiji održana edukacija s učenicima osnovne škole Janka Leskovara, a u goste su im došli učenici OŠ Hum Na Sutli i OŠ Krapinske Toplice  .

Učenje je bilo lako i zabavno uz Jumicar ekipu, edukaciji   su se pridružili: policajci PP Pregrada, vatrogasci DVD-a Pregrada i GDCK Pregrada.

Mali su vozači na našem prometnom poligonu dobili priliku provjeriti svoje vještine snalaženja u prometu i tako spoznati da upravljanje vozilom nije nimalo jednostavan zadatak. Prvu vožnju naših drugašića pratio je i policijski službenik g. Ivan Pavić. Hvala mu na svemu!

Ovim putem zahvaljujemo i GDCK Pregrada kojeg su predstavljali već tradicionalno  gđa. Vesna Hrestak i g. Ivan Blažun. Radionica prve pomoći za najmlađe bila je vrlo poučna! Polaznicima su demonstrirali pružanje prve pomoći pri lakšim ozljedama. Hvala na sjajnoj radionici!

Pridružila nam se i ekipa DVD-a Pregrada, g. Stjepan Brezak-viši vatrogasni časnik, g. Mladen Leskovar i g. Ivan Filipčić. Vatrogasci su učenicima pokazali službeno vozilo i vatrogasnu opremu, učenici su saznali mnogo o prevenciji od  požara, a pri tome se i odlično zabavili na sjajnoj radionici! Hvala svima na suradnji uz vatrogasni pozdrav Vatru gasi,brata spasi !!!

Kao što smo rekli, posjetio nas je  i Gradonačelnik Grada Pregrade gosp.Marko Vešligaj, naš dragi gost, polaznike je  razveselio simboličnom podjelom diploma o uspješno položenom programu. Zahvaljujemo mu na prisustvu i podršci ovom preventivnom programu!

Neizostavno, zahvaljujemo upravi škole,ravnateljici gđi. Zdravki Žiger-Žgela na profesionalno odrađenoj organizaciji.

Zahvaljujemo ravnateljici gostujuće škole Hum na Sutli, gđi Biserki Špiljak, na nesebičnom doprinosu da se i djeca njene škole uključe u ovaj preventivni program!

Zahvaljujemo na sudjelovanju i ravnatelju OŠ Krapinske Toplice gosp. Samsonu Štiboharu i šaljemo puno pozdrava. Veliko hvala i svim učiteljicama, kao i učenicima iz školske prometne jedinice: LOVRI KORETU, LEONU HORVATU, LEONARDU ŠORŠI I MARKU HALUŽANU.

Šaljemo puno pozdrava svim sudionicima! Vidimo se već iduće godine!