domaćin: OŠ Mače gosti: OŠ Ante Kovačić, Zlatar i OŠ Belec

Program prometne kulture za najmlađe danas je posjetio Osnovnu školu  Mače -Krapinsko zagorska županija , na edukaciji su nam se pridružili i drugašići iz  OŠ Belec i OŠ Ante Kovačića – Zlatar.

U realizaciji manifestacije pomogle su nam i partnerske službe: PU krapinsko – zagorska, PP Zlatar Bistrica, DCK Krapinsko-zagorske županije – GDCK Zlatar i DVD Mače. Ovim putem zahvaljujemo svim službama, a posebnu zahvalu upućujemo Krapinsko-zagorskoj županiji ,općini Mače i gradu Zlatar koji su, uz Nacionalni program sigurnosti u cestovnom prometu RH, omogućili provedbu programa za svoje najmlađe stanovnike.

Mali vozači na prometnom poligonu bili su pod nadzorom policijskog službenika iz PP Zlatar Bistrica gospodina Damira Riseka,koji je pazio  na prekršaje i sigurnost na Jumicar prometnom poligonu. Hvala na strpljenju tijekom prve vožnje naših mališana! Cijela manifestacija održana je i uz podršku iz PU krapinsko-zagorske.

Osim policije, edukaciji su se pridružili i vatrogasci DVD-a Mače. Ekipa je učenicima održala poučnu i zanimljivu radionicu o prevenciji i gašenju požara. Zahvaljujemo vatrogascima: Jurici Krepancu ( Zapovjednik ), Željku Pozaiću i gospodinu Karlu Čehuliću na upotpunjavanju edukacije. Vatru gasi, brata spasi !!!

Uz navedene službe, pridružila nam se već tradicionalno  i ekipa GDCK Zlatar. Na njihovoj radionici učilo se o pružanju prve pomoći i što učiniti u slučaju težih ozljeda i nezgoda. Veliko hvala timu Crvenog križa na sudjelovanju,tim su činili : gosp. Hrvoje Gršić, gđa. Dragica Čehulić i gosp. Avelin Fijačko.

Za sjajnu manifestaciju najviše je zaslužna škola, naš domaćin gosp. ravnatelj Vladimir Grudenić.

Željeli bismo  pozdraviti  ravnatelja OŠ Ante Kovačića – Zlatar gospodina Marijana Posarića kao i   ravnateljicu OŠ Belec gđu. Nikolinu Puklin koja nas je počastila i svojim osobnim dolaskom na manifestaciju.

Zahvaljujemo i učenicima iz školske prometne jedinice na pomoći najmlađima a posebno učiteljima na izvrsnoj suradnji.

Svim učenicima čestitamo na uspješno položenoj edukaciji. Vidimo se sljedeće školske godine s novim generacijama polaznika.