domaćin: OŠ Matija Gubec, Gornja Stubica, gosti: OŠ Marija Bistrica i OŠ Stubičke toplice

Program prometne kulture za najmlađe danas je proveden s učenicima drugih razreda u OŠ  Matije Gupca,Gornja Stubica-Krapinsko zagorska županija.

Na edukaciji su sudjelovali i učenici gostujućih škola : OŠ Stubičke Toplice i OŠ Marija Bistrica.  Stotinjak učenika drugih razreda iskušalo je svoja znanja i vještine snalaženja u prometu, a edukaciju su prošli vrlo uspješno!

Šareni poligon dobio je na ozbiljnosti kada nam se pridružio prometni policajac g. Danijel Gredičak iz PP Donja Stubica-Policijska uprava-Kzž.

Učenicima je pokazivao kakvim resursima policija raspolaže, a bio im je i velika potpora na simuliranoj prometnici.

Osim predavanja o prometu, drugašići su učili i o prvoj pomoći od Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica. Radionice i predavanja održale su gđe Maja Rešetar,Andreja Vrančić i Darija Ladišić,.

Zahvaljujemo im na izvrsnoj edukaciji i  koordinaciji u programu!

Edukaciji su se pridružili i gospoda: Marko Klanjčić,Marko Frajtak i Branko Boroša iz DVD-a Gornja Stubica. Učenicima su pokazali što sve rade vatrogasci, sadržaj vatrogasnog vozila i naučili ih mnogo toga o prevenciji od požara. Hvala DVD-u na velikom doprinosu edukaciji!

Zahvaljujemo i g. Željku Ležu iz Ureda načelnika PU Krapinsko – zagorske na  koordinaciji i podršci ovom preventivnom Programu.

Naše aktivnosti obišli su i zamjenik župana KZŽ gospodin Anđelko Ferek-Jambrek i zamjenik načelnika općine Gornja Stubica gosp. Vladimir Škvorc,svojom nazočnošću su obilježili početak jesenskih preventivnih akcija na području Krapinsko zagorske županije.

Puno pozdrava i zahvala na sjajnoj dobrodošlici šaljemo domaćinu-ravnateljici OŠ  Matije Gupca,Gornja Stubica gđi Sanji Knezić. Ovim putem zahvaljujemo i ravnateljicama gostujućih škola.

Hvala i učenicima Alen Jurina, Petar Hren i Davidu Frajtaku  iz školske prometne jedinice koji su nam pomogli u izvedbi praktičnog dijela edukacije.

Podsjećamo na oprez u prometu i veselimo se idućem susretu!