domaćin: OŠ S. Radić, Brestovec Orehovički gosti: OŠ Sv. Križ Začretje, OŠ Bedekovčina

Program prometne kulture za najmlađe danas je 27.09.2018  proveden i u OŠ Stjepana Radića, Brestovec Orehovički-Krapinsko Zagorska županija.

U edukaciji su sudjelovali i učenici OŠ Sveti Križ Začretje i OŠ Bedekovčina.

Stotinjak učenika drugih razreda iskušalo je svoja znanja i vještine snalaženja u prometu, a edukaciju su prošli vrlo uspješno!

Šareni poligon dobio je na ozbiljnosti kada nam se pridružio g. Stjepan Tovernić iz PP Zabok.

Učenicima je pokazao kakvim resursima policija raspolaže, a bio im je i velika potpora na simuliranoj prometnici.

Osim predavanja o prometu, drugašići su učili i o prvoj pomoći od svojih kolega  iz škole “Podmladak HCK OŠ Stjepan Radić”. Radionice i predavanja održale su Tihana Tovernić,Domagoj Bedić,Ines Galić,Sandra Kobeščak i Magdalena Pavlek. Zahvaljujemo ovom velikom timu na izvrsnoj radionici!

Edukaciji  se danas  pridružio i  DVD Brestovec Orehovički na čelu s predsjednikom gosp. Josipom Siketićem,zapovjednik gosp.Antonio Vidiček,tajnik  DVD-a gosp. Tomica Gulija te gosp.Krunoslav Siketić i gosp.Josip Šaronja.   Učenicima su pokazali što sve rade vatrogasci, sadržaj vatrogasnog vozila i naučili ih ponešto o prevenciji od požara. Hvala DVD-u na velikom doprinosu edukaciji!

Zahvaljujemo i g. Željku Ležu iz Ureda načelnika PU krapinsko – zagorske na provedbi i podršci ovom preventivnom Programu.

Današnju manifestaciju posjetio je i zamjenik načelnika općine Bedekovčina gosp Janko Buzjak  i simbolično podijelio zaslužene diplome.

Puno pozdrava i zahvala na sjajnoj dobrodošlici šaljemo ravnatelju OŠ Stjepana Radića, gosp.Zdenku Kobeščak.Posebnu zahvalu upućujemo pedagoginji gđi.Ljubici Gorički koja nam je pomogla u koordinaciji i pripremi cijele manifestacije.

Ovim putem zahvaljujemo i ravnatelju OŠ Bedekovčina  gosp. Ivanu Paradi  i ravnatelju  OŠ Sveti Križ Začretje gosp. Božidaru Kučku.

Hvala i učenicima Leoni i Gabrieli iz školske prometne jedinice koji su nam pomogli u izvedbi praktičnog dijela edukacije.

Podsjećamo na oprez u prometu i veselimo se idućem susretu!