domaćin:OŠ Vladimir Nazor, Budinščina i gosti:OŠ Konjščina i OŠ Osnovna škola Zlatar Bistrica

Program prometne kulture danas se provodi u OŠ Vladimir Nazor Budinščina, a u edukaciji su sudjelovali i učenici OŠ Konjščina i OŠ Zlatar Bistrica. Stotinjak učenika drugih razreda iskušalo je svoja znanja i vještine snalaženja u prometu, a edukaciju su prošli vrlo uspješno!

Šareni poligon dobio je na ozbiljnosti zahvaljujući gosp. Željku Lež iz ureda načelnika – prevencija PU Krapinsko zagorska,kada nam se pridružio i  g. Darko Milošić iz PP Zlatar Bistrica.,policijski službenik u prometu.Učenicima je pokazao kakvim resursima policija raspolaže, a bio im je i velika potpora na simuliranoj prometnici.

Osim predavanja o prometu, drugašići su učili i o prvoj pomoći od Gradskog društva Crvenog križa  Zlatar-Zlatar Bistrica. Radionice i predavanja održale su gđe.: Marija Soltić i Porčić Vlatka s kolegama gosp. Marko Đurin i gosp. Avelin Fijačko. Zahvaljujemo timu na izvrsnoj edukaciji i koordinaciji!

Edukaciji su se pridružili i predsjednik DVD-a Budinščina gosp.Mladen Ban, Marko Ban te gosp. Dražen Hranić . Učenicima su pokazali što sve rade vatrogasci, sadržaj vatrogasnog vozila i naučili ih ponešto o prevenciji od požara. Hvala DVD-u BUDINŠČINA na velikom doprinosu edukaciji!

Puno pozdrava i zahvala na sjajnoj dobrodošlici šaljemo ravnateljici OŠ Vladimir Nazor gđi Mariji Zozoli kao i pedagoginji gđi.Gordana Simeunović. Ovim putem zahvaljujemo i ravnateljici OŠ Zlatar Bistrica gđi Jasni Kokot Pelko i ravnatelju OŠ Konjščina gosp. Zoranu Vugeru na sjajno obavljenoj organizaciji i koordinaciji.

Hvala i učenicima Ivanu,Lovri,Marku i Domagoju iz školske prometne jedinice koji su nam pomogli u izvedbi praktičnog dijela edukacije.

Podsjećamo na oprez u prometu i veselimo se idućem susretu!