I. osnovna škola Petrinja

Program prometne kulture za najmlađe danas je proveden s učenicima 2. i 3. razreda I.OŠ Petrinja. Najmlađi su imali prilike obići nekoliko radionica koje su uz Jumicar prometni poligon održale službe partneri: PU sisačko-moslavačka, PP Petrinja, Crveni križ Petrinja i JVP Petrinja.


Zahvaljujemo se podršci policijske uprave, posebno gdin. Slavku Jerkoviću i Srećku Pejnoviću, te policijskim službenicima: Miroslavu Vukoviću, Zoranu Mijatoviću, Daliboru Barutu i Josipu Karaturoviću. Hvala policiji na suradnji i potpori.
Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja predstavljali su gđa. Ivana Malović i gđa. Marica Norković. S učenicima su prošle radionice o prvoj pomoći, a najmlađi su imali prilike vidjeti postupanje u slučaju lakše nezgode, kao i upoznati se s opremom prve pomoći.
Neizostavno, u programu su sudjelovali vatrogasci JVP Petrinja, gdin. Mario Mihalić i gdin. Ante Pavlović. Polaznicima su predstavili opremu i rad vatrogasaca, a najveći dojam na mališane je ostavilo profesionalno vatrogasno vozilo.

Veliko hvala svim službama na angažmanu, te osnovnoj školi na organizaciji i gostoprimstvu! Nadamo se da se vidimo sljedeće godine!