III. OŠ Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska županija

Program prometne kulture za najmlađe danas je posjetio III. OŠ Bjelovar i razveselio drugašiće edukacijom o sigurnosti u cestovnom prometu. Učenici drugih razreda osnovne škole kao i područnih škola: PŠ Galovac, PŠ Gudovaci PŠ Obrovnica sudjelovali su u predavanju o pravilima ponašanja u prometu i radionicama prve pomoći, zaštite od požara i prometne policije.

Na prometnom poligonu učenicima su velika pomoć i podrška bili policijski službenici iz PPRP Bjelovar gdin. Josip Vincelj, pomoćnik načelnika sa kolegom Goranom Crnkovićem.  Veliko hvala PU bjelovarsko-bilogorskoj na potpori u programu!

Veliko hvala upućujemo vatrogascima JVP-a Bjelovar te zapovjedniku gosp.Silviju Galiću na koordinaciji manifestacije.

Sjajnu radionicu održali su:

Darko Pranjić, Anja Seliž i Boris Nadilo pokazivali su učenicima vatrogasnu opremu i strpljivo pomagali svima koji su poželjeli obići vatrogasno vozilo i okušati se u pokretanju vatrogasne sirene, a najveće oduševljenje izazvala je demonstracija gašenja požara.

U organizaciji Jumicara održana je i mala škola prve pomoći. S učenicima smo prošli kroz poziv hitne medicinske pomoći i načine zaustavljanja lakših krvarenja. Radionicu je vodilo gdin Petar Filipčić ispred udruge ‘Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu’. Hvala Petre!

Edukaciju ‘Programa prometne kulture za najmlađe’ sufinancirala je III. OŠ Bjelovar,uprava škole na ovaj način preventivno djeluje na svijest svojih mališana o opasnostima koje proizilaze u cestovnom prometu.HVALA VAM.

Zahvaljujemo i na pomoći škole prilikom organizacije edukacije, posebice gđi. ravnateljici Goranki Preskočil. Hvala i svim prisutnim učiteljicama i asistentici u nastavi gđi. Dubravki.

Jumicar tim šalje puno pozdrava svim sudionicima!