Oprema

Automobili su posebno koncipirani za djecu školskog uzrasta, imaju šasiju od polietilena koji, bez  ikakve opasnosti za djecu, amortizira udarce do 20km/h.

Sigurnost djece povećavaju pojas za vezanje u tri točke i hidraulične disk-kočnice.

Automobile pokreće ekološki prihvatljiv Hondin benzinski motor snage 2,94kW. Vozilo je teško 50 – 60 kg.Potrošnja je oko 0,3 l/h, uz emitiranje buke od svega 52 dB .
Brzina automobila je ograničena na 15km/h.Sva vozila su A-testirana u skladu sa međunarodnim standardima koji dokazuju tehničku ispravnost i pogodnost za učenje djece za koju je taj program namijenjen.

Automobili su napravljeni isključivo u svrhu obuke djece.

Prometni znakovi i semafori su identični horizontalnoj i vertikalnoj signalizaciji na cestama s razlikom u visini nosivog stupa signalizacije, koji su prilagođeni odgovarajućoj visini djece. Svi nosivi stupovi su zaštićeni gumom što doprinosi sigurnosti djece.

Poligon je sačinjen od sigurnosnih plastičnih graničnika ( polietilen ), s kojim se konstruiraju prometnice I raskrižja. Sigurnosni graničnici su elastični i fleksibilni te su međusobno povezani osiguračima kako u slučaju kontakta sa automobilom ne bi moglo doći do povrede djece.

 oprema-cetiri-slike 10318565_10203451793402978_1516493053_n