OŠ A. K. M. Donja Voća, OŠ F. S. Bednja i OŠ grofa J. D. Klenovnik

Program prometne kulture za najmlađe jučer se provodio u OŠ Andrije Kačića Miošića Donja Voća, a na edukaciji su sudjelovali i učenici OŠ Klenovnik i OŠ Franje Serta Bednja. Mnoštvo mališana tijekom dana učilo je kako biti oprezniji sudionik u prometu. Osim teorijskog dijela edukacije, najmlađi su se uvjerili da nije lako biti vozač.  Na prometnom poligonu dodatna podrška, uz Jumicar instruktore, drugim su razredima bile i naše partnerske službe: PP Ivanec, GDCK Ivanec i DVD Donja Voća.

Davor Balaško iz PP Ivanec usmjeravao je promet na prometnom poligonu, a aktivnosti je nadgledao i g. Mario Medenjak iz službe za prevenciju PU varaždinske.

Za potpuniji i dinamičniji program pobrinula se ekipa Gradskog društva Crvenog križa Ivanec. Prisutni prezentatori: gđe Danijela Kasal i Slađana Cestar i g. Vjeran Marić učenicima su demonstrirali kako pomoći pri osnovnim ozljedama. Hvala društvu Crvenog križa na uključivanju u program.

Osim njih, program je obogatila i brojna ekipa DVD-a Donja Voća: voditelj mladeži g. Vinko Šestanj, vatrogasac vozač g. Danijel Komes i vatrogasci gđe Marina Gregur i Petra Vrabec te g. Zdenko Skok, Mario Dezac i Lovro Gregur. Vatrogasci su učenicima prezentirali kratku radionicu na temu zaštite od požara. Zahvaljujemo im na sudjelovanju i doprinosu edukaciji.

Hvala i osnovnoj školi na izvrsnoj pripremi i dobrodošlici. Posebno pozdravljamo ravnateljicu škole domaćina gđu Rahelu Blažević, ravnateljicu OŠ F.S. Bednja gđu Sanju Majcen i ravnatelja OŠ grofa  J. D. Klenovnik g. Miju Barišića.

Veliki pozdrav našim polaznicima i svim učiteljicama! Jedva čekamo idući susret!