OŠ Antuna Mihanovića, Petrovsko i OŠ Janka Leskovara, Pregrada

Danas smo posjetili osnovnu školu Antuna Mihanovića, Petrovsko u kojoj su gostovali učenici drugih razreda OŠ Janka Leskovara iz Pregrade. Najmlađi učenici dvaju škola učili su kroz zabavu o važnim lekcijama sigurnosti u prometu, prvoj pomoći i zaštiti od požara.

Program prometne kulture za najmlađe u preventivne aktivnosti tako je uključio Postaju prometne policije Krapina, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina i Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrovsko. Timovi su sudjelovali s vlastitim radionicama za učenike. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

PPRP Krapina predstavljali su  gdin. Tomislav Makar i gdin. Josip Malarić koji su regulirali promet na poligonu. Iz Crvenog križa sudjelovali su gdin. Davor Šimunivić, Ivan Topolovec i gđa. Ksenija Jurinjak, a najmlađe su podučili osnovama pružanja prve pomoći. Vatrogasno društvo predstavljali su članovi  gdin. Dražen Leljak, Vinko Hršak, Danijel Poslon i Miljenko Leljak sa zanimljivim vatrogasnim sadržajma za mališane.

Naše aktivnosti obišao je i načelnik općine Petrovsko gdin. Ivan Šanjug. Ovim putem zahvaljujemo se upravama škola, te svim učiteljicama na organizaciji i pomoći u uspješnoj realizaciji aktivnosti! Pozdrav školama do sljedeće godine!