OŠ Beletinec i gost OŠ Vladimir Nazor,Sveti Ilija,Varaždinska županija

Jumicar je danas posjetio osnovnu školu  Beletinec, a u goste im je došla i OŠ Vladimir Nazor iz Svetog Ilije, Varaždinska Županija. Jumicar Program prometne kulture za najmlađe  razveselio je učenike posebnom  edukacijom o prometu.

Nakon teorijskog dijela uslijedio je i djeci najzanimljiviji praktični dio na prometnom poligonu, gdje je bilo dinamično i šareno. Mališani su u vožnji uspješno primjenjivali naučena teorijska znanja o prometnoj kulturi, stoga uz pohvale svim polaznicima kojima šaljemo i zaslužene “Potvrde” o položenom programu .

Manifestacija se odvijala pod nadzorom policijskog službenika prometne policije gospodina Davora Bezaka, a posebno se zahvaljujemo na koordinaciji gđi Tatjani Novak, struč. spec. crim., PU Varaždinska, Ured načelnika, Policijski službenik za nadzor , planiranje i prevenciju.

Uz naš prometni poligon, edukaciji su se pridružile službe Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin  i DVD Beletinec – Krušljevec. Naši vrijedni partneri u provedbi radionica o prvoj pomoći i zaštiti od požara dobro su zabavili mališane, ali istovremeno ih i podučili važnim lekcijama.

Zahvaljujemo ekipi Crvenog križa: Ravnateljici GDCK Varaždin – Sandri Mintas, dipl.ing i gospodinu Josipu Kanižiću. Hvala i vatrogascima: Marinu Bužaniću, Renatu Obrstaru, Emiliu Kefelji, Ivanu Bužaniću i Paulini Kefelja na atraktivnim radionicama.

Ovim putem zahvaljujemo školama, ravnateljicama gospođama  Nataši Fadiga i Anđelki Rihtarić i svim učiteljicama na dobroj organizaciji i suradnji!

Vjerujemo da su najmlađi uživali. Veliki pozdrav školi i učenicima!