OŠ Braće Radića, Koprivnica

Prva ovogodišnja edukacija ” Program prometne kulture za najmlađe” na prostoru Koprivničko-križevačke županije provedena je danas u OŠ Braće Radića, Koprivnica, gdje su gostovali i učenici područnih škola drugih razreda. Veselo je bilo cijelo jutro na sve četiri radionice u kojima su učenici rado sudjelovali.

Danas smo imali i brojne goste, koji su se željeli  osobno  uvjeriti da mali vozači i sigurniji pješaci poštuju prometne znakove i pravila.

Zamjenik župana gosp. Ratimir Ljubić i zamjenica gradonačelnika gđa .Melita Samoborec te pročelnica za društvene djelatnosti grada Koprivnica gđa. Ana Mlinarić su čestitali  polaznicima i simbolično im podijelili diplome. Zahvaljujemo im na prisustvu i podršci  preventivnom programu.

Našoj Jumicar ekipi, pridružili su se tim GDCK Koprivnica  pod vodstvom g. Zdravka Jankovića  i Ivana Bečeića sa svojim brojnim volonterkama iz OŠ Braće Radić. S učenicima su prošli kroz osnovne djelatnosti Crvenog križa te osnove pružanja prve pomoći prilikom lakših ozljeda. Hvala na trudu i hvala mladim volonterima na sudjelovanju.

Kao i uvijek, na prometnom poligonu asistirali su policijski službenici ,ovaj put iz PU Koprivničko-križevačke županije, koju je organizirala gđa. Ivanka Vusić.

Prisutne su bile i policajke: Aleksandra Krnjašić, policijska službenica za prevenciju, gđa. Pavlica Bokal iz PP Koprivnica kao i gđa. Maja Gregurović iz ureda načelnika PU koje su usmjeravali  promet,upozoravali na prekršaje malih vozača i demonstrirali pravilan prijelaz preko pješačkog prijelaza, hvala im na profesionalnom sudjelovanju.

Neizostavno je spomenuti ekipu DVD Bakovčica, kojeg su predstavljali predsjednik gdin. Davor Lovreković i zapovjednik gdin. Erik Setinšek, zamjenik zapovjednika gdin Tomislav Logar i član gđa. Ivana Đorđević. Vatrogasci su drugašićima pokazali zanimljive vježbe i demonstrirali čime se zapravo bave. Hvala vatrogasnom timu na sudjelovanju u programu!

Posebnu zahvalu šaljemo gospodinu učitelju Radovanu Kneževiću iz područne škole Bakovčice, kao jednom od inicijatora da se ova preventivna manifestacija provede u OŠ Braće Radić, Koprivnica.

Ravnatelj škole gdin. Krešo Grgac  i gđa. pedagoginja Andreja Ivančić su se pobrinuli da sve funkcionira u najboljem redu i hvala im na  dobro obavljenoj organizaciji. Veliko hvala i svim učiteljicama, kao i učenicima iz školske prometne jedinice: Zara, Melani i Ida na velikoj pomoći u provedbi programa.

Šaljemo puno pozdrava svim sudionicima!