OŠ Donja Stubica i OŠ Oroslavje

Program prometne kulture za najmlađe danas je održan u OŠ Donja Stubica, a na edukaciji su sudjelovali i učenici OŠ Oroslavje.  Učenici su iskušali svoje vještine na prometnom poligonu kako bi uvidjeli da nije lako biti vozač. Uz Jumicar instruktore, od velike pomoći bili su nam predstavnici  PP Donja Stubica, GDCK Donja Stubica i DVD-a Donja Stubica. Zbog kiše smo se na kratko preselili u školsku dvoranu, ali nismo dopustili da nam vrijeme pokvari učenje i zabavu.

Policijski službenik g. Vanja Carek iz PP Donja Stubica pomogao nam je u održavanju reda na prometnom poligonu. Ipak, svi su poštivali prometne propise i vozili oprezno pa nije bilo potrebe za zaustavljanjem mladih vozača. Hvala gospodinu policajcu! Zahvaljujemo i gospodinu Željku Ležu iz PU krapinsko-zagorske na odličnoj suradnji tijekom provedbe svake manifestacije u Krapinsko-zagorskoj županiji.

GDCK Donja Stubica predstavljali su ravnateljica gđa Anica Breber-Kucelj i gđa Maja Rešetar, a u održavanju radionice prve pomoći pomogla im je i ekipa prve pomoći OŠ Donja Stubica. Polaznicima su demonstrirali pružanje prve pomoći pri lakšim ozljedama. Hvala na sjajnoj radionici! Šaljemo puno pozdrava i društvu Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije i zahvaljujemo na podršci.

Vatrogasce su predstavljali g. Dalibor Strugar i g. Stjepan Znika iz DVD-a Donja Stubica. Učenici su saznali mnogo o prevenciji od  požara, a pri tome se i odlično zabavili. Posebno se želimo zahvaliti zapovjedniku gospodinu Vinku Matuši,na trudu i organizaciji. Hvala na suradnji!

Veliko hvala i gradonačelnicima Donje Stubice gospodinu Nikoli Gospočiću i Oroslavja gospodinu Emilu Gredičaku na posjetu i sudjelovanju u podjeli potvrda polaznicima programa. Hvala Gradu Donjoj Stubici i Gradu Oroslavjju na brizi za najmlađe građane.

Neizostavno, zahvaljujemo ravnateljici OŠ Donja Stubica gđi Sonji Martinek koja nas je lijepo ugostila, ali i ravnateljici OŠ Oroslavje gđi Sanji Šekoranja. Hvala i svim učiteljicama na strpljenju i suradnji.

Podsjećamo na oprez u prometu i vidimo se već sljedeće godine!