OŠ Dubrava i OŠ Gradec

Osnovna škola Dubrava jučer je ugostila učenike drugih razreda Osnovne škole Gradec. Učenici su prošli obuku na Jumicarovom prometnom poligonu uz pomoć naših instruktora, policijskih službenika g. Valentina Legina i Tomislava Šeremeta i učenika iz školske prometne jedinice. Zahvaljujemo svima što su bili velika pomoć  našim mališanima.

Kako bi praktični dio bio još zanimljiviji pobrinuli su se pripadnici DVD-a Dubrava: predsjednik g. Damir Petraš, Dejan Jakopić i Božo Makar, kao i  predstavnice CK Vrbovec: predsjednica gđa Jelena Mucko i gđa Valentina Draženović.

Crveni križ održao je zanimljivu radionicu o osnovama prve pomoći, na njihovoj radionici učilo se i što učiniti u slučaju težih ozljeda i nezgoda. Veliko hvala timu Crvenog križa na sudjelovanju!

Vatrogasci su mališanima pokazivali opremu i pojasnili čime se sve požar može ugasiti.a ovim putem im se zahvaljujemo na strpljenju i zanimljivoj radionici za najmlađe.

Veliko hvala službama što su upotpunile Program prometne kulture za najmlađe.

Da cijela manifestacija započne i završi kako treba pobrinula su se ravnateljica OŠ Dubrava gđa Marijana Kozumplik Kemenović kojoj se zahvaljujemo na dobrodošlici i gostoprimstvu. Veliko hvala upućujemo i ravnatelju OŠ Gradec g.Vladi Starešecu i pedagoginji gđi Katarini Rakocija.

Ovim putem  posebnu zahvalu upućujemo Zagrebačkoj županiji  koja je uz Nacionalni program sigurnosti u cestovnom prometu RH, omogućila provedbu preventivnog programa za svoje najmlađe stanovnike.

Šaljemo puno pozdrava svim sudionicima i veselimo se idućem susretu!