OŠ Dvor

Uzbudljiv dan za osnovnu školu Dvor u Sisačko-moslavačkoj županiji. Raznolika ekipa koju su činile službe PU sisačko-moslavačka, GDCK Dvor, DVD Dvor i Jumicarov tim udružile su se u zajedničkoj ideji – educirati najmlađe učenike o sigurnosti i prevenciji u svakodnevnim situacijama.

Na prometnom poligonu policijski službenici g. Slavko Jerković, Darko Žalik, Srećko Pejnović, Mario Škledar i Nikola Pavlić nastojali su upozoriti svakog polaznika na oprez. Učenici su ih s pažnjom slušali pa se ovim putem zahvaljujemo policajcima što su prevenirali incidente na prometnom poligonu.

Mališani su kućama otišli puni znanja i novih iskustava što možemo zahvaliti vatrogascima iz DVD-a Dvor na čelu sa zapovjednikom g. Franjom Juranovićem i predstavnicima Općinskog društva Crvenog križa Dvor, g. Zvonimiru Vukorepu i gđi Gordani Meničanin, koji su održali zanimljive edukativne radionice o prevenciji požara i postupcima prve pomoći.

Još jednom VELIKO HVALA službama na sudjelovanju i obogaćivanju Programa prometne kulture za najmlađe.

Posjetio nas je i načelnik Općine Dvor gospodin Nikola Arbutina koji je učenicima podijelio Potvrde o uspješnom sudjelovanju te se želimo zahvaliti i Općini Dvor na podršci koji su iskazali našem preventivnom programu.

Posebne pozdrave šaljemo upravi škole i ravnateljici gđi Marici Tubić. Hvala Vam na gostoprimstvu i suradnji. Hvala i svim učiteljicama i učenicima Petru Špančići, Igoru Sundači i Ivanu Lotini iz školske prometne jedinice.

Jedva čekamo idući susret, a dotad šaljemo puno pozdrava svim sudionicima!