OŠ Franje Horvata Kiša Lobor i gost OŠ Ljudevit Gaj, Mihovljan

Jumicar tim danas je posjetio Osnovnu školu Franje Horvata Kiša Lobor, a na edukaciji su nam se pridružili i drugašići iz OŠ Ljudevit Gaj Mihovljan. U realizaciji manifestacije pomogle su nam i partnerske službe: PU krapinsko – zagorska, PP Zlatar Bistrica, DCK Krapinsko-zagorske županije – GDCK Zlatar i DVD Lobor. Ovim putem zahvaljujemo svim službama, a posebnu zahvalu upućujemo Krapinsko-zagorskoj županiji i općinama Lobor, Mihovljan i Novi Golubovec koje su, uz Nacionalni program sigurnosti u cestovnom prometu RH, omogućile provedbu programa za svoje najmlađe stanovnike.

Mali vozači na prometnom poligonu bili su pod nadzorom policijskog službenika iz PP Zlatar Bistrica. Pazio je na prekršaje i sigurnost na Jumicar prometnom poligonu. Hvala na strpljenju tijekom prve vožnje naših mališana! Cijela manifestacija održana je i uz podršku iz PU krapinsko-zagorske. 

Osim policije, edukaciji su se pridružili i vatrogasci DVD-a Lobor. Ekipa je učenicima održala poučnu i zanimljivu radionicu o prevenciji i gašenju požara. Zahvaljujemo vatrogascima  na upotpunjivanju edukacije.

Uz navedene službe, pridružila nam se i ekipa GDCK Zlatar. Na njihovoj radionici učilo se o pružanju prve pomoći i što učiniti u slučaju težih ozljeda i nezgoda. Veliko hvala timu Crvenog križa na sudjelovanju!

Za sjajnu manifestaciju najviše su zaslužne škole, naši domaćini, OŠ Franje Horvata Kiša Lobor i njihovi dragi gosti iz osnovne škole Ljudevita Gaja Mihovljan. Željeli bismo pohvaliti domaćine na sjajnom dočeku svih sudionika te pozdraviti i g. ravnatelja iz Mihovljana koji nas je počastio i svojim osobnim dolaskom na manifestaciju.

Zahvaljujemo i učenicima iz školske prometne jedinice na pomoći najmlađima.

Svim učenicima čestitamo na uspješno položenoj edukaciji. Vidimo se sljedeće školske godine s novim generacijama polaznika.