OŠ Ivana Perkovca i OŠ I. B. Mažuranić, Šenkovec

Danas je na Jumicarovoj manifestaciji vladala živahna atmosfera. OŠ Ivana Perkovca Šenkovec u svojoj je školskoj dvorani ugostila učenike OŠ Ivane Brlić Mažuranić Prigorje Brdovečko. Uz Jumicar tim, asistencija polaznicima bili su i predstavnici PP Zaprešić, GDCK Zaprešić i VZO Brdovec.

 

Kontakt policajac g. Dražen Mezdić regulirao je promet na prometnom poligonu i upozoravao mlade vozače na poštivanje prometnih propisa. Bilo je i vozača koji su poželjeli dodati gas, ali srećom, sve je prošlo bez kazni za prebrzu vožnju. Hvala Policijskoj postaji Zaprešić na podršci Programu!

Zahvaljujemo i g. Zdravku i gđama Radmili i Petri Popović koji su održali sjajnu radionicu prve pomoći. Naučili su učenike kako pozvati hitnu medicinsku pomoć i što učiniti kada se ozlijedimo, a djecu je najviše zainteresirao primjer zamatanja jednostavnih rana.

Pridružila nam se i ekipa VZO Brdovec, zapovjednik g. Božo Djenadija i njegov pomoćnik, g. Antonio Radanović. Najmlađi su imali prilike učiti o zaštiti od požara i vatrogasnoj opremi. Zahvaljujemo vatrogascima na zanimljivoj radionici!

Cijeli program odvijao se pod budnim okom ravnateljice OŠ Ivana Perkovca i ravnatelja OŠ Ivane Brlić Mažuranić, gđe Vesne Javor i g. Renata Šintića. Zahvaljujemo im na lijepoj dobrodošlici i odličnoj suradnji tijekom organizacije manifestacije.

Ne smijemo zaboraviti zahvaliti i pedagoginju OŠ Ivana Perkovca, gđu Senku Vlahek – Šimunić, koja nam je jako pomogla prilikom planiranja edukacije, kao i učenike Vitu Brestovca i Stjepana Šintića, koji su asistirali na prometnom poligonu.

Vjerujemo da smo danas svi ponešto naučili i odlično se zabavili. Vidimo se već sljedeće godine!