OŠ Josip Zorić, Dugo Selo

Osnovna škola „Josip Zorić“ u Dugom Selu u petak je bila domaćin preventivnih aktivnosti Programa prometne kulture za najmlađe. Mališani su tijekom dana uživali u terenskoj nastavi, ponajprije u vožnji na prometnom poligonu, a pri tome su i naučili mnogo toga. Na edukaciji su nam se pridružili i naši dragi dugogodišnji partneri: DVD Dugo Selo i VZG Dugo Selo.

VZG Dugo Selo predstavljali su g Miro Geri i gđa Mirjana Smolčić. Vatrogasci su učenicima pokazali čime se bave. Zahvaljujemo ekipi na sudjelovanju i zanimljivoj vatrogasnoj radionici!

Pridružilo nam se i Gradsko društvo Crvenog križa Dugo Selo: ravnateljica gđa Gordana Kocaj i voditeljica socijalnih aktivnosti gđa Darinka Remenar. Ekipa Crvenog križa učenicima je demonstrirala kako pomoći pri lakšim nezgodama. Veliko hvala timu prve pomoći na aktivnostima.

Puno pozdrava upućujemo i vodstvu škole, ravnateljici gđi Mari Mamuza i pedagoginji gđi Martini Jenik, kao i domaru i svim učiteljicama drugih razreda.

Veliko hvala i učenicima Anji Stojak, Filipu Martinoviću, Mateju Jurišiću, Filupu Krehuli i Loreni Antunović iz školske prometne jedinice koji su nam pomogli na prometnom poligonu.

Osnovnu školu pozdravljamo do sljedeće godine, a učenike podsjećamo na oprez u prometu!