OŠ Klinča Sela

Danas smo posjetili OŠ Klinča Sela. Dvije generacije učenika malim su se automobilima provozali Jumicar prometnim poligonom i s vjetrom u kosi uživali u sunčanom danu, terenskoj nastavi i sigurnoj vožnji. S njima su na poligonu bili policijski službenici iz PP Jastrebarsko – gdin. Ivan Petković i gdin. Krešimir Pozrenac. U ime mališana zahvaljujemo policajcima na pomoći!

 

 

Veliko hvala i starijim učenicima  OŠ “Klinča Sela”  Antoniu i Borni koji su uspjeli uhvatiti korak s Jumicar instruktorima i izvrsno asistirali učenicima.

Program je nadopunila i radionica Prve pomoći u izvedbi Crvenog križa Jastrebarsko. Volonteri pod vodstvom ravnateljice gđe. Dunje Vlašić odradili su izvrstan posao i pokazali našim malim polaznicima kako pomoći unesrećenima. Veliko hvala CK Jastrebarsko što su obogatili manifestaciju!

Neizostavno je spomenuti i udrugu “Preventivni program sigurnosti u cestovnom prometu” koja nam je i ovaj put pomogla u realizaciji programa.

Ovim putem šaljemo veliki pozdrav upravi škole i svim zaposlenicima, te se zahvaljujemo se na gostoprimstvu i dobroj organizaciji!
Do sljedeće godine, oprezno na cestama!