OŠ Ksavera Šandora Đalskog, Donja Zelina

Danas smo u osnovnoj školi Ksavera Šandora Đalskoga u Donjoj Zelini najmlađe učenike razveselili edukacijom o prometu.

Na poligonu je bilo šareno i veselo, a učenicima su u vožnji, osim instruktora pomagali i policijski službenici  PP Sveti Ivan Zelina, gdin. Ivica Plemenčić i gdin. Darko Brcković. Zahvaljujemo policajcima na sudjelovanju.

Jednako zabavno i poučno bilo je na radionicama koje su se odvijale uz prometni poligon u izvedbi GDCK Sveti Ivan Zelina i DVD-a Blaževdol.

Crveni križ Sv. Ivan Zelina predvodila je ravnateljica gđa. Branka Puhelek, u suradnji s voditeljicom ekipe pomlatka  iz OŠ K.Š. Đalskog, gđom. Ivanom Martinjak. Volonteri iz škole učenicima su pokazivali osnove pružanja prve pomoći za najmlađe. Veliko hvala djelatnicima i volonterima na angažmanu!

Pripadnici DVD-a Blaževdol također su dali svoj veliki doprinos. Zanimljive vatrogasne radionice obogatile su program za naše mališane, a ovim putem se zahvaljujemo prisutnim vatrogascima: zapovjedniku gdin. Željku Litviću i gdin. Krešimiru Fučkanu.

Naše preventivne aktivnosti danas je obišao i župan Zagrebačke županije gdin. Stjepan Kožić, te pročelnik za prosvjetu, gdin. Vjeran Štublin. Dakako, pridružio se i domaćin u Donjoj Zelini, gradonačelnik Sv. Ivan Zeline gdin. Hrvoje Košćec. Uzvanici su čestitali polaznicima na uspješno položenom programu, te simboličnom podjelom vozačkih dozvola obradovali učenike. Hvala svima na podršci.

Neizostavno, hvala ravnateljici gđi. Branki Dananić na organizaciji događaja i gostoprimstvu. Svim učenicima, učiteljicama i ostalim djelatnicima osnovne škole šaljemo veliki pozdrav do sljedeće godine i još jednom napominjemo, oprezno u prometu!

Program prometne kulture za najmlađe u OŠ Ksavera Šandora Đalskoga omogućili su: Zagrebačka županija, te Grad Sveti Ivan Zelina. Zahvaljujemo pokroviteljima što na ovaj način brinu o sigurnosti svojih najmlađih sugrađana.