OŠ Milana Langa + OŠ Mihaela Šiloboda, Bregana

Bregana je danas bila domaćin “Programu prometne kulture za najmlađe”. U Osnovnoj školi Milana Langa mnoštvo mališana uspješno je prošlo obuku o sigurnosti prometa, a pridružili su im se učenici OŠ Mihaela Šiloboda.  Ovim putem zahvaljujemo objema školama na izvrsnoj suradnji!

 Policijski službenik gospodin Marko Rimac, pomogao nam je u održavanju reda na prometnom poligonu. Pazio je na poštivanje prometnih propisa i sigurnost svih sudionika u prometu.Zahvaljujemo i gosp. Tomislavu Vukiću iz PP Samobor na pomoći i koordinaciji.

Na manifestaciju su se uključili već tradicionalno vatrogasci DVD-a Bregana. Vatrogasna ekipa drugašiće je naučila ponešto o djelatnosti vatrogasaca, a ovim putem zahvaljujemo prisutnima: predsjedniku gosp. Vladimiru Hribaru, zapovjedniku  gosp.Dubravki Matijašiću  i zamjeniku zapovjednika gdin. Toniju Matijašiću što su aktivnostima obogatili naš zajednički program.Cijelo vatrogasno društvo pozdravljamo : Vatru gasi ,brata spasi !!

Edukacija ne bi bila potpuna bez radionice prve pomoći koju je vodio gosp. Sven Tomić koji je učenike  upoznavao  s osnovama  pružanja pomoći kod lakših ozljeda. S učenicima su također prošli kroz poziv hitne medicinske pomoći i načine zaustavljanja lakših krvarenja.

Zahvaljujemo i domaćinu ravnatelju gosp. Igoru Matijašiću na organizaciji i gostoprimstvu kao i ravnatelju gostujuće škole gosp. Goranu Lesjaku.

Zahvaljujemo i gradu Samoboru na sufinanciranju ovog preventivnog programa.

Veliki pozdrav svim našim partnerima i učenicima uz napomenu: oprezno na cestama!