OŠ Nikole Tesle, Prečko

IMG_7255

Danas se u OŠ Nikole Tesle u Zagrebu učilo o prometu, sigurnosti i prevenciji. Uz Jumicar ekipu, kojoj su se pridružili vatrogasci iz DVD-a Prečko, te Klub mladih Crvenog križa Zagreb, učenje je bilo lako i zabavno. Edukaciji se priključio i predstavnik naše partner udruge JCI – gdin. Toni Tvrtković.

Naši su mali vozači na poligonu testirali svoje vještine u prometu i tako spoznali da nije jednostavno upravljati vozilom. Edukaciji se pridružio i policijski službenik VII. PP Zagreb, koji je nadgledao aktivnosti.

Na radionici Crvenog križa djeca su saznala osnove pružanja prve pomoći, a prava atrakcija tijekom dana obuke uvjerljivo su bili vatrogasci  DVD-a Prečko: gdin. Goran Ostrički,  gdin. Zdenko Jakšić, gdin. Dario Dodig, gdin. Mladen Ivačević, gđa. Ivana Popović i gdin. Borna Kamber. Dinamična ekipa pobrinula se da animira naše male polaznike, ali ujedno ih upoznaju s djelatnošću vatrogasnih društava. Pvi put na našoj edukaciji vatrogasno društvo uključilo je potražne pse Colta i Ramosa. Ovim putem se zahvaljujemo svima na sudjelovanju i doprinosu u programu.

Pozdravljamo sve učiteljice, te zahvaljujemo upravi škole na dobro obavljenoj organizaciji.