OŠ Savski Gaj, Zagreb

Zadnji dan škole ‘Program prometne kulture za najmlađe’ svoje vrijeme provodi u veseloj i nama dragoj školi u OŠ Savski Gaj u Zagrebu. Mnoštvo mališana tijekom dana učilo je kako biti oprezniji sudionik u prometu. Osim teorijskog dijela edukacije, najmlađi su se uvjerili da nije lako biti vozač.  Trećim razredima na prometnom je  poligonu podršku pružala II. PPRP- Zagreb, Klub mladih GDCK Zagreb i DVD Botinec.

Tijekom praktičnog dijela edukacije promet je regulirao kontakt policajac iz  g. Denis Ramljak.,koji je s ponosom pokazivao svoje policijsko vozilo. Zahvaljujemo na sudjelovanju i pomoći mladim vozačima.

Da program bude potpuniji i dinamičniji pobrinula se ekipa Gradskog društva Crvenog križa Zagreb. Volonter Sven Tomić  učenicima je demonstrirao kako pomoći pri osnovnim ozljedama. Hvala društvu Crvenog križa na uključivanju u program.

Osim njih, program je obogatila i brojna ekipa DVD-a Botinec: zapovjednik gosp. Ivica Dorotić,dozapovjednik Ivan Dorotić i vatrogasni spremištar gosp. Zoran Stašević .Vatrogasci su učenicima prezentirali sjajnu radionicu na temu zaštite od požara. Zahvaljujemo im na sudjelovanju i doprinosu edukaciji.

Hvala i upravi osnovne škole na izvrsnoj pripremi i dobrodošlici, posebno ravnatelju gosp. Matiji Bajić i pedagoginji gđi Anđi Pavlović.Jedva čekamo sljedeći susret s novim polaznicima.

Ovim putem želimo posebno istaknuti naše drage učiteljice trećih razreda,čast nam je bila surađivati s profesionalcima.

Čuvena učiteljica Ivana,po svojim kulinarskim sposobnostima i danas je vrijedna bila i počastila nas je sa svojim “lipanjskim” kolačima,jedno veliko BRAVO.

Veliki pozdrav našim polaznicima i pazite se u prometu.