OŠ Sesvetski Kraljevec, Zagreb

img_9441Posjetili smo OŠ Sesvetski Kraljevec i programom prometne kulture razveselili druge razrede. Onaj njima manje zanimljiv dio edukacije – predavanje – naši mališani odslušali su bez muke, a onda je uslijedila prava avantura na četiri kotača. Šteta što vožnja nije potrajala duže.

 

 

Na prometnom poligonu asistencija polaznicima, ali i našim instruktorima bio je policijski službenik iz PP Sesvete, gdin. Božo Razov. Zahvaljujemo policajcu što danas ipak nije pisao kazne malim vozačima.

Naše kreativne aktivnosti za niže razrede upotpunile su radionice Crvenog Križa Zagreb – s volonterkama Silvijom Dumić i Tihanom Tepić. Djevojkama zahvaljujemo na angažmanu i na zanimljivom programu prve pomoći za djecu.

Neizostavno je spomenuti da su nam se danas prvi puta pridružila čak dva DVD-a: DVD Sesvetski Kraljevec čiji su predstavnici bili gdin. H. Čizmek, T. Kišasondi, M. Mandić, T. Šimunović i M. Tomić; te DVD Kobiljak s gdinom. M. Hercegom, D. Bertekom i gđom. Ivanom Filipović . Brojna ekipa DVD-a Sesvetski Kraljevec i Kobiljak fascinirala je drugašiće svojom opremom i odorama, te vatrogasnim vozilima. Hvala Vam na velikom trudu, ali prije svega hvala što ste mališane ohrabrili u slučaju požara!

Ovim putem veliko hvala i našem ključnom savezniku u ovom programu – ravnatelju OŠ Sesvetski Kraljevec, na izuzetnom dočeku i perfektnoj organizaciji!

Neizostavno je spomenuti i Udrugu “Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu” koja se i ovoga puta pobrinula za koordinaciju svih aktivnosti.
Do sljedeće godine, pozdrav cijeloj OŠ Sesvetski Kraljevec!