OŠ Sveta Klara, Zagreb

U osnovnoj školi Sveta Klara u Zagrebu jučer je s drugim razredima provedena preventivna aktivnost Programa prometne kulture za najmlađe. Da program bude šareniji pobrinule su se službe koje su se pridružile našem prometnom poligonu: 6. PP Zagreb i DVD Sv. Klara.

Kontakt policajac gospodin Damir Samaržija iz VI. policijske postaje Zagreb nadgledao je aktivnosti na našem prometnom poligonu. Mališani su bili savjesni vozači pa nije bilo potrebe za intervencijama i pisanjem kazni. Hvala g. policajcu na suradnji i podršci programu!

Učenici su imali prilike sudjelovati i u radionici prve pomoći koju je održao Jumicar tim. Pažljivo su slušali kako se ponašati prilikom ozljeda, a zatim su s veseljem vježbali zamatanje najosnovnijih rana.

Veliko hvala i ekipi DVD-a Sv. Klara koja nam se pridružila na edukaciji. Vatrogasci g. Josip Zeba, Nikola Pleša i Roberto Morava najmlađima su pokazali što znači biti vatrogasac, kako izgleda vatrogasno vozilo te kako postupiti u slučaju požara.

Zahvaljujemo i vodstvu škole, ravnateljici gđi Tajani Babić i pedagoginji gđi Mireli Mikulan Đunđek, kao i svim učiteljicama razredne nastave.

Šaljemo puno pozdrava svim sudionicima!