OŠ Sveti Križ Začretje, OŠ Krapinske Toplice, OŠ Side Košutić, Radoboj

 

Jumicar je danas posjetio OŠ Sveti Križ Začretje! Škola domaćin ugostila je i OŠ Krapinske Toplice, te OŠ Side Košutić, Radoboj, čiji su drugašići također bili uključeni u program.

 

 

Na  prometnom poligonu danas je nedostajao pokoji autić više! Naši mali polaznici uživali su za volanom, a vožnja im je, čini se, trajala prekratko! Zahvaljujemo se policijskom službeniku iz PU krapinsko – zagorske na asistenciji, a svim mališanima čestitamo na uspješnom polaganju programa i šaljemo im zaslužene dozvole za vožnju.

Predstavnici DVD-a  Sveti Križ Začretje uključili su se u program  i pobrinuli da učenicima pokažu čime se to bave vatrogasci i što učiniti u slučaju požara. S druge strane, ekipa Gradskog društva Crvenog križa Zabok učila je djecu osnovama prve pomoći i pokazivala kako zamotati rane. Na sreću, rane nisu bile prave. Hvala timovima na sudjelovanju u programu prometne kulture!

 

Ovu Manifestaciju omogućili su  Krapinsko-zagorska županija, općine Sveti Križ Začretje, Radoboj i Krapinske Toplice. Hvala svim pokroviteljima što su na ovaj način sudjelovali u edukaciji!

Zahvaljujemo i Autoškoli Best kao partneru i prijatelju programa!

 

Školi domaćinu hvala na gostoprimstvu, ali i ravnateljici OŠ Side Košutić Radoboj gđi Mileni Veseljak i ravnatelju OŠ Krapinske Toplice, gdinu. Samsonu Štiboharu koji su svojim prisustvom podržali ovaj program!

Veliki pozdrav i veliko hvala i učiteljicama na angažmanu!