Osnovna škola Antuna Augustinčića-Zaprešić

U OŠ Antuna Augustinčića-Zaprešić danas je održana edukacija “Programa prometne kulture za najmlađe”. S ciljem obogaćivanja edukativnog programa, i ovoga su nam se puta pridružile partnerske službe pa su tako mališani uz svoju prvu vožnju imali prilike učiti i o  zaštiti od požara i osnovama prve pomoći. Za to su zaslužni GDCK-a Zaprešić i JVP Zaprešić.

GDCK-a Zaprešić danas su predstavljali  : ravnatelj društva Crvenog križa gospodin Denis Ljevaković i gospođa Vesna Pleić i održali zanimljivu radionicu prve pomoći. Mališani su naučili mnoštvo korisnih stvari i vjerujemo da će im stečeno znanje biti od pomoći u svakodnevnom životu. Hvala Vam na trudu!

Zahvaljujemo  GDCK-a Zaprešić!!

Policijski koordinator za prevenciju gđa Dubravka Petrović iz PP Zaprešić usmjeravala je mlade vozače na prometnom poligonu i brinula se za poštivanje pravila sigurnosti u prometu. Učenici su bili jako pažljivi tijekom predavanja na kojemu su učili o prometnim propisima pa tako nije bilo potrebe za intervencijom. Zahvaljujemo PP Zaprešić na sudjelovanju!

Hrvatska vatrogasna zajednica RH u suradnji s JVP Zaprešić na čelu s gospodom: Zoranom Popovićem i  Nenadom Pek potrudili su se napraviti zanimljivu i poučnu radionicu te naučiti najmlađe čime se vatrogasci bave i što učiniti u slučaju požara. Veliko hvala JVP Zaprešić na sjajnom angažmanu i ovim putem šaljemo puno pozdrava zapovjedniku gosp.Damiru Čičku.

Cijenjeni vatrogasci do sljedeće godine: vatru gasi brata spasi !!!

Posebnu zahvalu upućujemo ravnateljici  škole gđi.Danijela Adžijević kao i učiteljici gđi. Ines Kaleb na uspješnoj organizaciji cijele manifestacije. Hvala i drugim učiteljicama.

Vjerujemo da su najmlađi danas naučili puno o prevenciji i sigurnosti, ali i da su se odlično zabavili. Puno pozdrava od Jumicar tima!