Osnovna škola Bogumil Toni, Samobor

Jumicar je danas posjetio OŠ OŠ Bogumila Tonija u Samoboru, Zagrebačka županija!

Na  prometnom poligonu danas je i nedostajao pokoji autić više jer danas je bilo 160 učenika drugih razreda.

Naši mali polaznici uživali su za volanom, a vožnja im je, čini se, trajala prekratko! Zahvaljujemo se policijskom službeniku iz PP Samobor gospodinu Krunoslavu Ječiću na asistenciji, a svim mališanima čestitamo na uspješnom polaganju programa i šaljemo im zaslužene diplome.

Predstavnici DVD-a  Samobor  uključili su se u program  i pobrinuli da učenicima pokažu čime se bave vatrogasci i što učiniti u slučaju požara. U ime djece iz osnovne škole Bogumil Toni, Samobor zahvaljujemo se gospodinu predsjedniku vatrogasnog društva Samobor Damiru Dominu, zatim zapovjedniku gospodinu Davoru Dominu, te gospodinu Tomislavu Greguriću. Ovim putem pozdravljamo ih s parolom vatru gasi, brata spasi!!!

S druge strane, ekipa Gradskog društva Crvenog križa Samobor učila je djecu osnovama prve pomoći i pokazivala kako zamotati rane. Na sreću, rane nisu bile prave. Hvala timovima na sudjelovanju u programu prometne kulture!

Ovu Manifestaciju pored NPSCP-a i MZO-a omogućio je i grad Samobor kao partner ovog programa, te edukacije s preostalim osnovnim školama grada Samobora nastavljamo u listopadu.

Od iznimne pomoći danas su nam bili i učenici školske prometne jedinice: Marko Škreba, Iva Špoljarić, Patrik Kalšan i Roza Popek.

Školi hvala na gostoprimstvu, ravnateljici gđi. Mileni Kolarec, te posebno na velikoj pomoći pedagogu gosp. Zrinku Blažekoviću koji profesionalno organizirao cijelu manifestaciju.

Veliki pozdrav i veliko hvala i učiteljicama na angažmanu,

do sljedeće godine svi skupa sigurno u prometu!!