Osnovna škola Gola

Danas smo posjetili osnovnu školu Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji. Učenici nižih razreda prošli su edukaciju o prometnoj kulturi. Čestitamo svima na uspješno položenom programu!

Na prometnom poligonu postavljenom u velikoj školskoj dvorani bilo je živahno kao inače.  Osim naših vrijednih instruktora, asistencija polaznicima bili su i policijski službenici iz PU koprivničko-križevačke i PP Koprivnica  gđa. Ivanka Vusić, Mirta  Šajatović, Maja Gregurović, gdin. Zoran Kapusta, te Damir Solina. Hvala policiji na podršci programu!

Osim policije, programu su se pridružili vatrogasci DVD-a Gola: gdin.Krešimir Talan, predsjednik; gdin. Luka Lukčin, zapovjednik; gđa. Antonia Grgelić Lukčin, članica i voditeljica podmlatka. Vatrogasci su učenicima demonstrirali vozilo i opremu, te im pojasnili čime se bave. Zahvaljujemo prisutnima na sudjelovanju i velikom doprinosu.

Veliki pozdrav ravnatelju OŠ Gola i svim učiteljicama, a ujedno pohvala za dobru organizaciju i koordinaciju. Hvala i načelniku općine Gola gdin. Stjepanu Milinkoviću što je svojim prisustvom podržao program.