Osnovna škola “Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno

Program prometne kulture za najmlađe prvi puta je obišao osnovnu školu „Grigor Vitez“ Sveti Ivan Žabno u Koprivničko-križevačkoj županiji. Najmlađe učenike razveselili smo edukacijom o prometu, a s ponosom možemo reći kako su se pridružile i partner službe: Gradsko društvo Crvenog križa Križevci, DVD Sveti Ivan Žabno i neizostavno PU koprivničko –križevačka i PP Križevci.

Srdačan doček u školi osigurao je ravnatelj i prisutne učiteljice, a manifestaciju je uveličao i gdin. Manuel Marković, zamjenik načelnika općine Sveti Ivan Žabno koji je najmlađima podijelio simbolične vozačke dozvole po završetku obuke. Hvala zamjeniku na posjeti.

Crveni križ učenike je proveo kroz osnove prve pomoći za najmlađe, a radionicu su održali: Đurđica Trbus, gdin. Franjo Husinec, Ivana Ružić, Borka Lazarević, Jasmina Bajec, Dražen Cmrk i Stjepan Petrinjak. Hvala brojnim djelatnicima i volonterima na velikom doprinosu u programu.

Edukacija o prometu ne bi bila potpuna bez DVD-a Sveti Ivan Žabno. Vatrogasci su učenicima pokazali opremu i demonstrirali čime se bave, a ovim putem zahvaljujemo se gdin. Damiru Radmaniću, Zdenku Kucanu, Leonardu Radmaniću i Marku Jankoviću na izvrsno obavljenom poslu!

Prometnom poligonu pridružili su se i policijski službenici, a za potporu možemo zahvaliti gđi. Ivanki Vusić, Maji Gregurović, Ivani Martić, te gdin. Predragu Žagaru i Matiji Hapavecu. Policija je najmlađe upozorila na važnost opreza u prometu, te našem programu dala veći značaj. Hvala svima na suradnji!

Veliki pozdrav školi i učenicima do sljedeće godine!