Osnovna škola Josip Zorić, Dugo Selo-Zagrebačka županija

Bliži se kraj školske 2018/19. i program prometne kulture za najmlađe provodi svoju posljednju planiranu manifestaciju za ovu školsku godinu na području  Zagrebačke županije.

U Osnovnoj  školi „Josip Zorić“ u Dugom Selu danas su se provodile preventivne aktivnosti u sklopu Programa prometne kulture za najmlađe. Mališani su tijekom dana uživali u terenskoj nastavi, ponajprije u vožnji na prometnom poligonu, a pri tome su i naučili mnogo toga. Na edukaciji su nam se pridružili i naši dragi dugogodišnji partneri: DVD Dugo Selo i VZG Dugo Selo,Crveni Križ  Dugo Selo,PUZ-a,PP Dugo Selo.

Uz asistenciju prometne policije PP Dugo Selo koju je predstavljao gdin. Nikola Ronjak edukacija je prošla više nego uspješno. Zahvaljujemo policijskom službeniku na profesionalnosti i požrtvovanosti u radu s djecom.

VZG Dugo Selo predstavljali su g Miro Geri i gosp. Zapovjednik Ivan Terzić. Vatrogasci su učenicima pokazali čime se bave. Zahvaljujemo ekipi na sudjelovanju i zanimljivoj vatrogasnoj radionici!Zapovjednik  nadgledao je kako njegov vatrogasni tim podučava polaznike.. Mališani su, zahvaljujući hrabrim vatrogascima, puno naučili i doživjeli nova iskustva! Vjerujemo da će ovaj dan dugo pamtiti.

Pridružilo nam se i Gradsko društvo Crvenog križa Dugo Selo: kojeg je predstavljao  gosp Kristijan Katinić sa svojim volonterskim timom. Ekipa Crvenog križa učenicima je demonstrirala kako pomoći pri lakšim nezgodama. Veliko hvala timu prve pomoći na aktivnostima.

Puno pozdrava upućujemo i vodstvu škole, ravnateljici gđi Mari Mamuza i pedagoginji gđi Martini Jenik, kao  i svim učiteljicama drugih razreda.

Program se odvija u svim osnovnim školama pod pokroviteljstvom  Zagrebačke županija i ovim putem im se zahvaljujemo u ime škola.

Veliko hvala i učenicima Mia,Ana,Marta,Natalie,Antunović iz školske prometne jedinice koji su nam pomogli na prometnom poligonu.

Osnovnu školu pozdravljamo do sljedeće godine, a učenike podsjećamo na oprez u prometu!