Osnovna škola Josipa Račića, Zagreb

U  OŠ Josipa Račića-Zagreb jučer  je održana edukacija “Programa prometne kulture za najmlađe”.

U ovoj školi smo jučer bili prvi put, iznimno nam je drago da su djeca  drugih razreda i u ovoj školi dobili nešto novo,zabavno i jako,jako edukativno a to je Program prometne kulture za najmlađe !!

S ciljem obogaćivanja edukativnog programa i ovoga su nam se puta pridružile partnerske službe pa su tako mališani nakon teorijskog dijela i svoje prve  vožnje u malim automobilima  imali prilike učiti i o  zaštiti od požara . Za to su zaslužni DVD Prečko kojeg je predstavljao gosp. Goran Ostrički (  vatrogasac dočasnik I klase ) i vatrogasac gđa Iva Arar.

DVD Jarun su predstavljali  gosp.Božidar Ferk  ( vatrogasac dočasnik I klase ) i gđa. Petra Čulina

( vatrogasna mladež ). Hvala Vam vrijedni ljudi na odličnim radionicama.

Cijenjeni vatrogasci do sljedeće godine: vatru gasi brata spasi !!!

Zanimljivu radionicu prve pomoći održali su volonteri Kluba mladih CK Zagreb  : Ana Čubrić,Ivana Egić i Mia Lozić.Mališani su naučili mnoštvo korisnih stvari i vjerujemo da će im stečeno znanje biti od pomoći u svakodnevnom životu. Hvala Vam na trudu!

Glavni instruktor i predavač gosp. Domagoj Štetner  usmjeravao je mlade vozače na prometnom poligonu i brinuo se za poštivanje pravila sigurnosti u prometu. Učenici su bili jako pažljivi tijekom predavanja na kojemu su učili o prometnim propisima pa tako nije bilo potrebe za intervencijom, Zahvaljujemo gospodinu Štetneru.

Ovdje želimo naglasiti da je sponzor današnje manifestacije tvrtka  https://partes.hr/      

Ovim putem želimo se zahvaliti na društvenoj odgovornosti tvrtke Partes.

Posebnu zahvalu upućujemo upravi škole  kao i učiteljici gđi. Katarina Špiljak na uspješnoj organizaciji cijele manifestacije. Hvala i drugim učiteljicama.

Vjerujemo da su najmlađi danas naučili puno o prevenciji i sigurnosti, ali i da su se odlično zabavili. Puno pozdrava od Jumicar tima!