Osnovna škola kardinala Alojzija Stepinca, Krašić

Osnovna škola kardinala Alojzija Stepinca, Krašić danas je bila domaćin „Programa prometne kulture za najmlađe“. Najmlađi su bili oduševljeni praktičnim dijelom programa na prometnom poligonu, kojemu su se pridružile službe partneri: Gradsko društvo Crvenog Križa Jastrebarsko, te Dobrovoljno Vatrogasno društvo Krašić.


Predstavnice Crvenog križa Jaska: gđa. Dunja Vlašić, ravnateljica, Monika Peršin i Mihaela Čeh našim su polaznicima održale kratku i zanimljivu radionicu o osnovama prve pomoći za najmlađe. Zahvaljujemo timu na angažmanu i pripremljenoj aktivnosti!
A dodatan sadržaj koji je nadopunio Program održali su vatrogasci DVD-a Krašić: gdin. Mario Prstac, Tomislav, Zvonimir i Roberto Ilijanić. Vatrogasna ekipa učenicima je pokazala čime se bave, kakva je oprema vatrogasaca i što sve može vatrogasno vozilo. Hvala svima na doprinosu u edukaciji!
Naše aktivnosti obišao je i općinski načelnik gdin. Josip Petković Fajnik. Polaznicima je simbolično uručio potvrde o položenom programu, a ovim putem zahvaljujemo mu na dolasku!
Vjerujemo da su najmlađi bili oduševljeni terenskim aktivnostima. Hvala upravi škole na izvrsnoj pripremi, te svim učiteljicama za strpljenje i dobru koordinaciju na terenu.
Sve mališane, ali i one malo veće još jednom upozoravamo na oprez u prometu!