Osnovna škola Miroslava Krleže, Zagreb

Ravnateljica osnovne škole Miroslava Krleže, Zagreb  gđa. Silvana Galinović svojim je nesebičnim zalaganjem omogućila  da  najmlađi učenici njene škole  postanu još sigurniji sudionici u prometu jer su u petak  po školskom kurikulumu na rasporedu imali “Programa prometne kulture za najmlađe”.

Naši mališani nisu skrivali uzbuđenje, ipak je ovo bio veliki dan za njih. Osim prave vožnje autićima, na poligonu su se našli i volonteri Kluba mladih CK Zagreb: Marija Tomas i Kristijan Goldašić  sa svojom radionicom prve pomoći.

Ekipa Crvenog križa uspjela je predočiti učenicima kako izgledaju ozljede i kako ih sanirati. Mališani su naučili mnoštvo korisnih stvari i vjerujemo da će im stečeno znanje biti od pomoći u svakodnevnom životu.

To naravno nije bilo sve,oni  već znaju da u programu prometne kulture sudjeluju i Vatrogasci.

Današnju radionicu na temu prevencija požara ispred DVD-a Zagreb , održali su : vatrogasni časnik gosp. Ivo Stakić,vatrogasac gosp. Hrvoje Radulj i voditelj mladeži cijenjena gđa. Martina Buben-Sakoman. Hvala im na svemu i što su našim drugašićima pokazali kako postupiti u slučaju požara. Ovim putem ih pozdravljamo.
Koristimo priliku da se zahvalimo i predsjedniku društva gosp. Javoru Lozaru na podršci ovom zajedničkom preventivnom programu.

Veliki pozdrav učiteljima i učiteljicama kao  i udruzi “Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu” na uspješno realiziranoj manifestaciji!

Veliki pozdrav svim našim partnerima i učenicima uz napomenu: oprezno na cestama!

Vidimo se sljedeće godine.