Osnovna škola Petar Preradović, Zagreb

Ravnatelj osnovne škole Petar Preradović gosp. Denis Žvorc svojim je nesebičnim zalaganjem omogućio  da  najmlađi učenici njegove škole  postanu još sigurniji sudionici u prometu jer su danas po školskom kurikulumu na rasporedu imali “Programa prometne kulture za najmlađe”.

Naši mališani nisu skrivali uzbuđenje, ipak je ovo bio veliki dan za njih. Osim prave vožnje autićima, na poligonu su se našli i volonteri Kluba mladih CK Zagreb sa svojom radionicom prve pomoći, a voditelj je bio gosp. Ivor Pondelak. Mališani su naučili mnoštvo korisnih stvari i vjerujemo da će im stečeno znanje biti od pomoći u svakodnevnom životu.

To naravno nije bilo sve,oni  već znaju da u programu prometne kulture sudjeluju i Vatrogasci.

Današnju radionicu na temu prevencija požara ispred DVD-a Resnik , vodio je zapovjednik gosp.Tomislav Antolović. Tu su još bili i drugi vatrogasci: Benjamin Krajnović, Katarina Nikolaš i Željka Brelić. Hvala im na svemu i što su našim drugašićima pokazali kako postupiti u slučaju požara. Ovim putem ih pozdravljamo.

Veliki pozdrav učiteljicama kao  i udruzi “Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu” na uspješno realiziranoj manifestaciji!

Vidimo se sljedeće godine.