Osnovna škola Vladimira Nazora, Pisarovina – Zagrebačka županija

Osnovna škola Vladimira Nazora u Pisarovini – Zagrebačka županija danas je bila domaćin ”Programu prometne kulture za najmlađe”. Polaznici su s nestrpljenjem iščekivali svoje vrijeme na poligonu, a tijekom dana su, osim vožnje automobila, imali i vrlo zanimljive radionice o prvoj pomoći i zaštiti od požara.

Zahvaljujući našim partnerima: Gradskom društvu Crvenog križa Jastrebarsko i DVD-u Pisarovina, edukacija je zasjala u punom sjaju, pa ovim putem šaljemo sve pohvale Mihaeli Čeh i Ivani Miščin na izvrsno odrađenoj edukaciji prve pomoći, koju je posjetila i ravnateljica GDCK-a Jastrebarsko gđa. Dunja Vlašić.  Vatrogasci koji su predstavljali DVD Pisarovina: gosp predsjednik Vladimir Krčelić i  gosp dopredsjednik Tomo Vugriniček također su djecu educirali o opasnostima vatre, mogućnostima požara i pokazivali vatrogasnu opremu. Veliko je zadovoljstvo surađivati s profesionalcima!

Program prometne kulture u OŠ Vladimira Nazora, Pisarovina proveo se pod pokroviteljstvom   Zagrebačke županije i Općine Pisarovina. Ispred općine edukaciju je posjetila i zamjenica načelnika gđa. Štefica Radinić koja je i sudionicima programa podijelila diplome o uspješnom sudjelovanju. Zahvaljujemo pokroviteljima koji su omogućili edukaciju od životnog značaja za najmlađe sudionike cestovnog prometa.

Od srca hvala i ravnateljici, gđi. Branki Smolković Cerovski, koja je zaslužna za organizaciju manifestacije. Veliki pozdrav svim djelatnicima OŠ Vladimira Nazora i nadamo se da se vidimo i sljedeće godine.