Osnovna škola “Vazmoslava Gržalja” , Buzet

Program prometne kulture za najmlađe danas je proveden s učenicima 2. razreda osnovne škole “Vazmoslava Gržalja”, Buzet. Najmlađi su imali prilike obići nekoliko radionica koje su uz Jumicar prometni poligon održale službe partneri: PU istarska, PP Buzet, Crveni križ Buzet i JVP Buzet.

 

Dok su se najmlađi okušali u ulozi vozača, volonteri Crvenog križa su najmlađe naučili osnovama prve pomoći, a vatrogasci ih upoznali s vatrogasnim zanimanjem, vozilima i opremom.

Ovim putem zahvaljujemo: voditeljici odjela prevencije PU istarske Alici Rosić-Jakupović, kolegama iz PP Buzet Ivi Smoljić i Jasmini Kajin; djelatnici Micheli Blagonić te volonterima Petri Šorgo, Lucii Fabijančić, Karli Havić, Eriki Sirotić, Mihaeli Božić, Karli Jakac i Nikolini Jovanov iz Crvenog križa Buzet te pripadnicima JVP Buzet Denisu Prodanu, Robiu Jermanišu i Nenadu Piuti. Dodatne zahvaljujemo učiteljicama i ravnateljici osnovne škole na dobroj organizaciji i provedbi manifestacije.

Zahvaljujemo gradonačelniku Siniši Žuliću na dolasku i podjeli najmlađima simbolične potvrde o uspješnoj provedbi edukacije.

Dragi naši polaznici, nadamo se da je ova edukacija, osim zabavna, bila i korisna, te da će te ubuduće biti dodatno oprezni u prometu i svakodnevnom životu!