Osnovna škola Žakanje

Program prometne kulture za najmlađe proveden je s najmlađim učenicima osnovne škole Žakanje u četvrtak 19.10.2017. Drugi, treći i četvrti razredi tako su uživali u nesvakidašnjoj nastavi, a osim prometnog poligona na kojemu su se pridružili prometni policajci gđa. Andrea –Vesna Trdin Lipšinić i gdin. Krnežić Josip, u preventivnu akciju uključili su se i partneri: GDCK Ozalj i DVD Pravutina.

Učenici su tako tijekom dana obuke imali priliku iskušati svoje vještine vozača u simuliranim uvjetima prometa, upoznati se s djelatnošću vatrogasaca od predsjednika DVD-a gdin. Krunoslava Ferka, Sebastijana Vardijana i Marka Fabina, te naučiti ponešto o prvoj pomoći od ekipe Crvenog križa gđe. Gordane Hađur, Marijane Leščanec i Ivane Kos. Vjerujemo da su najmlađi bili zadovoljni pripremljenim programom!

Naše aktivnosti obišao je načelnik općine Žakanje, gdin. Danijel Jurkaš. Načelnik je polaznicima simbolično podijelio potvrde o izvršenom programu, a ovim putem zahvaljujemo mu na dolasku. Hvala i upravi škole na dobroj organizaciji  i podršci, te svim prisutnim učiteljicama na strpljenju.