Program prometne kulture u OŠ Pantovčak

Četvrtu godinu zaredom u osnovnoj školi Pantovčak održava se Program prometne kulture za učenike drugih razreda. Mališani su tijekom dana obuke imali prilike iskušati se u ulozi vozača na Jumicar prometnom poligonu, te uvježbati pružanje prve pomoći. Zahvaljujemo ovim putem svima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji projekta.

Na šarenom poligonu za učenike još zanimljivije je bilo kada su se pridružili policijski službenici II. PP Zagreb, gdin. Mate Budimir i gdin. Vanja Čatalinac. Policajci su preusmjeravali promet, pomagali najmlađima na pješačkom prijelazu i pokazivali službeno policijsko vozilo. Zahvaljujemo im na suradnji!

Osim policije, programu se pridružio i Klub mladih Crvenog križa Zagreb. Volonter Petar Filipčić održao je Malu školu prve pomoći, na kojoj su djeca imala priliku čuti na koji način i sami mogu pomoći pri ozljedama.

Ovim putem zahvaljujemo i školi domaćinu na gostoprimstvu, dobroj organizaciji i produktivnom danu, a mališanima ponavljamo, oprezno u prometu!