Program prometne kulture za najmlađe u OŠ Bedenica

 

Program prometne kulture za najmlađe posjetio je osnovnu školu Bedenica. Učenici su s veseljem dočekali nastavu nešto drugačiju od svakidašnje. Nadamo se da su uživali u radionicama Jumicar-a i partnera koju smo im pripremili u suradnji s osnovnom školom.

Ovim putem zahvaljujemo upravi škole, učiteljima razredne nastave i svima koji su pridonijeli realizaciji projekta. Neizostavno je zahvaliti se našim partnerima: Gradskom društvu Crvenog križa Sveti Ivan Zelina, kojeg su predstavljale Marina Pecak, Mirjana Tot, Patricia Bručić Ričko, Leonarda Litvić i Nikolina Škrlec. Djelatnice i volonterke Crvenog križa najmlađima su prezentirali pružanje prve pomoći, te ih upozorile na opasnosti u kućanstvu.

Aktivnosti je nadopunila Vatrogasna zajednica općine Bedenica, koju je predstavljao gdin. Antonio Marković, a učenicima je predstavio vatrogasnu opremu i djelatnost. Vjerujemo da su najmlađi biti oduševljeni edukacijom, a VZO Bedenica zahvaljujemo na sudjelovanju!

Program je obišao i zamjenik načelnika gdin. Ivica Bukovec, te učenicima podijelio simbolične potvrde o izvršenom programu. Hvala zamjeniku na dolasku, a učenike još jednom upozoravamo na oprez u prometu!