Program prometne kulture za najmlađe u OŠ Posabski Bregi

 

Osnovna škola Posavski Bregi danas je ugostila Program prometne kulture za najmlađe. Idealan jesenski dan za obuku na prometnom poligonu, na kojemu su polaznici imali prilike uvježbati svoje vještine i ispitati svoja znanja o prometu. Zahvaljujemo učiteljicama na strpljenju, te upravi škole na dobroj organizaciji.

Našoj su se ekipi na školskom igralištu pridružila čak tri vatrogasna društva: DVD Posavski Bregi, DVD Trebovec i DVD Breška Greda. Brojna vatrogasna ekipa koordinirano je provodila radionice i podučavala naše mališane o tome čime se bave vatrogasci i kako ispravno reagirati u opasnoj situaciji. Hvala vatrogascima na poučnoj aktivnosti za učenike. Posebno zahvaljujemo prisutnima: Krešimiru Ceraniću, Vladimiru Gušteku, Daliboru Lileku, Danijelu Husariću, Patriciu Klasanu, Mati Rošinu, Veljku Antoliću, Nikoli Škulecu, te Josipu Bocinu. Vjerujemo da su najmlađi polaznici mnogo naučili!

Osim vatrogasnih društava, na edukaciji su sudjelovali i djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Ivanić Grad: Ivana Bajt, Emina Majdek i Karmen Kovačević. Malom školom prve pomoći Crveni križ višestruko je pridonio manifestaciji, a pri tome učenike pripremio na pravilnu reakciju na lakše ozljede. Hvala timu GDCK Ivanić-Grad što su se i ovoga puta odazvali edukaciji!

Do sljedeće godine, mali i veliki, oprezno u prometu!