OŠ Cvjetno Naselje, Zagreb

Dana 08.09.2022. Osnovna škola Cvjetno naselje u Zagrebu je bila domaćin „Programa prometne kulture za najmlađe“. Drugi razredi  prošli su obuku o cestovnom prometu, prvoj pomoći i vatrogasnu radionicu, te kroz igru utvrdili mnogo važnih lekcija. Vrijeme bilo sunčano, što je nama kao provoditelju programa jako bitno jer se program provodi na otvorenom, te nam je   iznimno  drago da su djeca  drugog i trećeg razreda u ovoj školi dobili nešto novo, zabavno i jako, jako edukativno a to je ”Program prometne kulture za najmlađe”

Ovu sezonu edukacija započinjemo sa dodatnom opremom, a to su semafori za pješake koju nam je donirala i pripremila tvrtka SIGNALIT Slatina d.o.o. Veliko hvala u ime budućih generacija polaznika ovog programa upućujemo direktoru tvrtke Signalit Slatina gospodinu Vanji Ćuća.

Na šarenom prometnom poligonu, djeca su imala priliku iskušati svoje vještine u ulozi vozača. Mališani su vožnju odradili za čistu peticu, stoga im šaljemo zaslužene potvrde-dokumente.

Kratku školu prve pomoći održali su mnogobrojni volonteri Kluba mladih Crvenog križa Zagreb: Laura Bat,  Lucija Philips, Maja Raffaelli, Nika Dević, Carmen Mihalić i Vanja Banfić J. Učenici su sa zanimanjem promatrali kako se zamata lakša ozljeda, a mnogi su i sami iskušali ovu vještinu. Hvala mladim volonterima na izvrsnoj radionici!

Aktivnostima su se pridružili i vatrogasci DVD-a Trnje sa svojim članovima: Josip Kovačević, Denis Gaščić i Mislav Kaučić. Uhodan tim najmlađima je pokazao opremu i sadržaj vozila, ali najzanimljiviji dio svakako je bio demonstracija gašenja požara. Pozdrave šaljemo i Zapovjedniku DVD Trnje gospodinu Filipu Klinac .HVALA VAM.

Posebno se zahvaljujemo  na srdačnom dočeku timu osnovne škole Cvjetno naselje, na čelu s ravnateljicom gđom Natašom  Batnožić  koja je budnim okom nadzirala tijek edukacije svojih učenika.

Ne sumnjamo da su drugašići uživali u nastavi na otvorenom, a veliki pozdrav šaljemo našim dragim učiteljicama razredne nastave drugog i trećeg razreda s porukom: Uspijemo li ovim programom spasiti samo jedan dječji život, smatrat ćemo ga uspješnim!

Do sljedećeg susreta,

Svako dobro Vam želimo.

 Warning: Undefined array key "src" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "dependencies" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "version" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87