OŠ Nikole Tesle, Zagreb

Školsku 2021./22. završavamo sa Zagrebačkim školama , u srijedu 15.06.2022.  je to bila osnovna škola  Nikole TesleOvu školu krasi iznimno velika zelena površina koju ima u svojem posjedu i na kojem im mogu pozavidjeti mnoge Zagrebačke škole. Lipanjske vrućine smo bez problema savladali zahvaljujući upravo prelijepom zelenom ambijentu. Vrijeme je bilo idealno, što je nama kao provoditelju programa jako bitno jer se program provodi na otvorenom, te nam je iznimno  drago da su djeca  drugih i trećih razreda u ovoj školi nakon svih silnih ograničenja kroz koje su prošli kao i svi njihovi vršnjaci u cijelom svijetu dobili nešto novo, a to je ”Program prometne kulture za najmlađe”

Program se sastoji iz dva dijela: teorijskog i praktičnog .Teorijski dio je multi medijskog karaktera i traje 45 minuta , gdje učenici  kroz  interaktivno predavanje uče o sigurnom ponašanju u cestovnom prometu.

Nakon teorijskog dijela uslijedio je praktični dio koji je djeci i najzanimljiviji,  djeca  pod budnim okom naših iskusnih instruktora u pravim mini električnim automobilima imaju  priliku da stisnu gas i okušaju se u ulozi vozača, da dožive prometne znakove, semafore, pješačke prijelaze i sva ostala prometna obilježja, da na jedinstven način uče o sigurnosti u cestovnom prometu a sve u cilju da postanu bolji pješaci.

Polaznici programa dobro su se snašli na simuliranoj prometnici na kojoj su promet regulirali iskusni instruktori uz pomoć školske prometne jedinice Jakov i Luka  iz 7.c, Hana i Paula iz 7.d  kojom je rukovodila cijenjena ravnateljica gospođa Ana Reščić Radić.   Ovim putem im se posebno zahvaljujemo na svestranoj podršci i pomoći. Hvala ravnateljice!!

Posebno nas je radovao ponovni susret s iskusnim učiteljicama razredne nastave, koje su kroz ovaj program uspješno vodile  već tri generacije polaznika također smo upoznali i novo pridošle učiteljice kojim je susret s ovim programom ove godine bio prvi put . Nadamo se da su i one bile zadovoljne.

Našim dragim  učiteljicama razredne nastave drugih i trećih  razreda šaljemo Veliki pozdrav s porukom: uspijemo li ovim programom spasiti samo jedan dječji život, smatrat ćemo ga uspješnim!

Kako nam je bilo, pogledajte u foto Albumu…   Do sljedećeg susreta,    Svako dobro Vam želimo!


Warning: Undefined array key "src" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "dependencies" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "version" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87