OŠ Samobor

U utorak , 03.05. 2022. posjetili smo našeg starog znanca OŠ Samobor.
Program prometne kulture za najmlađe kojeg provodi udruga Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu u suradnji s tvrtkom Jumicar Hrvatska održan je s učenicima drugih i trećih razreda skupa sa područnim školama Celine i Smerovišće.
Vrijeme nas je zaista poslužilo i bio je idealan dan za Jumicar.
Nakon odslušanog teorijskog dijela ( u trajanju od 45 minuta, učenici su kroz interaktivno predavanje učili o sigurnom ponašanju u cestovnom prometu ) u praktičnom dijelu edukacije imali su priliku na prometnom poligonu (simulaciji stvarnog prometa) samostalno upravljati vozilima za obuku na električni pogon te iz perspektive vozača uočiti sve opasnosti cestovnog prometa .
Na praktičnom dijelu programa pod budnim okom naših iskusnih instruktora u pravim mini električnim -automobilima imali su priliku da stisnu gas i okušaju se u ulozi vozača, dožive prometne znakove, semafore, pješačke prijelaze i sva ostala prometna obilježja tj. da na jedinstven način uče o sigurnosti u prometu.

Najmlađima čestitamo na uspješnoj položenoj obuci, a ovim putem zahvaljujemo se upravi škole, na čelu s ravnateljem gospodinom Goranom Matoš i učiteljicama razredne nastave za dobru organizaciju i ugodno druženje, poseban pozdrav šaljemo suorganizatoru učiteljici gđi Idi Bašić.
Kako nam je bilo, pogledajte u foto Albumu.Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH je generalni pokrovitelj ovih preventivnih manifestacija.

Posebnu zahvalu dugujemo gradu Samobor koji već tradicionalno sufinanciranjem ovakvog vida edukacije omogućuje svojim najmlađim sigurniju mobilnost djece na cestama, a time podiže kvalitetu života u Gradu Samobor.
Uspijemo li ovim programom spasiti samo jedan dječji život, smatrat ćemo ga uspješnim!


Warning: Undefined array key "src" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "dependencies" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "version" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87